O nás

Kdo stojí za láskuj?

My. Jsme maličká, docela normální rodinka.

Táta Martin – finanční ředitel a chladná hlava v rozhodování ohledně projektu. Ničeho se nebojí, má skvělé nápady i připomínky.

Máma Denisa – to jsem já, CEO, kreativní duše a vášnivá copy. Spravuju náš eshop i socky. A nejčasteji budeš komunikovat asi se mnou.

Dcerka Natálka – malý poklad, vítr do plachet, naše inspirace. A občas i důvod, proč se nenajde čas na nic jiného, než pouze na ni.

Rastík – čtyřnohý mazel, co nás všechny hlídá a je s námi už hodně dlouho.

37BAE680-87B4-47E1-939E-102F0D1417E4Kde to začalo?

Moje kreativní já potřebuje pořád něco tvořit, a tak jsem měla už kdysi nápad, že si pořídím gravírovací pero. Dost jsem na něm ale šetřila, a tak výsledné práce vůbec nebyly podle mých představ.

Řekla jsem si, že si koupím gravírovací laser, který tu práci udělá za mě, a já vytvořím jen návrhy. Koupila jsem si svůj první, ale byl omezený plochou 8×8 cm. To začalo mé výtvory dost omezovat.

Vánoce 2021 jsem řešila dárky pro rodinu a mezi nimi i dárek pro sestru. Chtěla jsem jí vytvořit dřevěný blok s logem jejího projektu 365 úsměvů. A pak mě napadlo, že by takové bloky mohly dělat radost i vám. Pořídila jsem si výkonnější a plochou ne tolik omezený laser a začala tvořit.

A dnes už máte možnost si v e-shopu dřevěný blok i koupit ⭐️